Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van NextB (Leukopdefoto).

Algemeen

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van NextB (Leukopdefoto).
 2. Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel schriftelijk en voorafgaand kenbaar maken.
 3. Deze algemene voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment door NextB (Leukopdefoto) worden aangepast.

Aanschaffen van digitale foto’s

 1. Door de aanschaf van digitale foto’s uit ons bestand verkrijgt de koper het niet exclusieve recht om deze foto’s te gebruiken om er zelf afdrukken van te maken en/of te gebruiken op social media.
 2. Het is niet toegestaan om deze digitale bestanden te verhandelen en/of ter hand te stellen aan derde. Tenzij er nadrukkelijk schriftelijk (e-mail) toestemming is gegeven door NextB (Leukopdefoto).

Betalingen & levertijd

 1. Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen, dat u met deze betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen in overleg met beide partijen.
 2. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling zo snel mogelijk een factuur met daarop een beschrijving van de bestelling, de kosten en de bankgegevens om de factuur te voldoen. Indien u gebruik maakt van betaling met iDEAL ontvangt u direct na betaling uw foto’s per e-mail.
 3. De levertijd kan per product en betalingswijze verschillen. U kunt indien gewenst de geschatte levertijd opvragen.

Bestellingen per deelnemer

 1. Een bestelling mag alleen per deelnemer geplaatst worden. Tenzij nadrukkelijk is overeengekomen (b.v. via e-mail) dat hiervan afgeweken mag worden.
 2. De automatische actiecode die aan een bestelling gekoppeld is betreft fotomateriaal waarop de deelnemer in-focus is afgebeeld. Eventuele afwijking hierop gaan wij coulant mee om. Lees hierover de uitleg op onze website onder het hoofdstuk ‘kennisbank’.
 3. Uitzondering op de in-focus regel zijn de foto’s die onder ‘overige’ zijn geplaatst. Deze mogen ten allen tijde aan de bestelling worden toegevoegd.
 4. Mocht een order toch foto’s bevatten van andere deelnemers in-focus dan volgt er een aanvullend factuur via e-mail. Dit factuur dient dan binnen 14 dagen betaald te worden op het aangegeven banknummer met vermelding van factuurnummer.

Klachten

 1. Klachten kunnen via e-mail kenbaar gemaakt worden en worden per geval door ons bekeken en beantwoord met een eventuele oplossing.