Gepost op

Hoe betaal ik?

Betalen is eenvoudig, dit kan met iDEAL of een bankoverschrijving. iDEAL is uiteraard het snelste, en na betaling ontvang je dan ook direct je foto’s volledig digitaal in de email.

Mollie
Wij gebruiken Mollie als betalingsmethode. Kies je voor bankoverschrijving krijg je automatisch per email uitgebreide details waar je de betaling naartoe kan uitvoeren.

Gepost op

Prijzen

Prijslijst evenementenfotografie

Per bestelling zijn de volgende prijzen geldig voor digitale foto’s. Belangrijk is dat deze prijzen alleen van toepassing zijn voor foto’s van één deelnemer (in focus) en per evenement:

  • Alle foto’s van één deelnemer per evenement 35 euro
  • Per stuk 10 euro
Digitale bestanden worden per e-mail aan je verzonden. Verzamelorders zijn niet toegestaan, mocht dit wel gebeuren ontvang je een factuur hiervoor achteraf.
………….
Indien op het evenement een LEUKOPDEFOTO balie aanwezig is.
Let dan op de speciale aanbieding die alleen tijdens het evenement
geldig is.
Gepost op

Kwaliteit van de foto’s

Kwaliteit van de geplaatste foto’s:

De foto’s die op de website gepubliceerd worden zijn voorzien van logo’s. Helaas moeten wij dit doen om onrechtmatig gebruik en/of toe-eigenen van het beeldmateriaal te voorkomen. Uiteraard wordt bij aanschaf het bestand zonder deze logo’s geleverd.

Nabewerken?

Het geplaatste beeldmateriaal heeft nog geen enkele bewerking ondergaan en zijn al van hoge kwaliteit. Toch kan een nabewerking (optimalisatie) de foto nog mooier maken. Zo kan de beelduitsnede aangepast worden. Hierdoor wordt een foto al snel wat spannender. Daarnaast het aanpassen van het licht speelt bij nabewerking een grote rol. Deze nabewerking kunnen wij van Leukopdefoto voor je doen. Een foto nabewerken kost per foto € 5,00 of als je een hele set hebt afgenomen doen wij de nabewerking op de hele set voor € 30,00

Bovenstaande foto is gemaakt op een donkere dag op Circuit Zandvoort.

Hier nog een keer dezelfde foto. Maar nu uitgevoerd met een nabewerking. Bij deze foto hebben wij de uitsnede iets aangepast en de foto wat lichter gemaakt.