Slow Motion Video’s

Bijna bij ieder event is er een videograaf maast de fotograaf aanwezig Kijk voor meer info in het menu ‘Slow Motion Video’s’.

Downloaden van je foto’s

Nadat jij je bestelling en betaling hebt gedaan:

Indien je de betaling via iDEAL hebt gedaan ontvang je gelijk na de betaling een email met daarin de downloadbare foto’s. Let op! Het kan voorkomen dat deze email in je spambox terecht komt.

Indien je de betaling hebt gedaan via overboeking moet eerst de betaling verwerkt worden via Mollie ( ca. 2 tot 3 dagen). Nadat de betaling is binnen geboekt ontvang jij een email met daarin de downloadbare foto’s. Let op! Het kan voorkomen dat deze email in je spambox of reclamebox terecht komt.

Indien je een betaling hebt gedaan op het circuit en je uiteindelijke bestelling hebt geplaatst wordt deze bestelling z.s.m. door ons vrij gegeven. Let erop dat je bij je bestelling het bonnummer van je betaling vermeld. Na het vrijgeven van je bestelling ontvang je een email met daarin de downloadbare foto’s. Let op! Het kan voorkomen dat deze email in je spambox terecht komt.

Je eigen account op Leukopdefoto.

Voordeel om een een account aan te maken op Leukopdefoto:

Je kunt dan je foto’s ook via de website downloaden. Ga hiervoor naar ‘Mijn account’.

Na verloop van tijd worden de downloadlinks verwijderd (wij controleren altijd of je de foto’s hebt binnen gehaald).
Mocht je door bijvoorbeeld een crash op je computer de foto’s kwijt zijn. Dan kun je altijd een verzoek indienen om de bestelling opnieuw open te stellen (indien nog in het systeem aanwezig).

Stel je vraag

Online je vraag stellen

Om je zoveel mogelijk van dienst te zijn bieden wij de mogelijkheid om je vraag via de groene button (WhatsApp)  onderaan dit beeldscherm aan ons te stellen. In veel gevallen krijg je bijna direct antwoord. Wij zijn zoveel mogelijk online bereikbaar.

Prijzen

Prijslijst evenementenfotografie

Per bestelling zijn de volgende prijzen geldig voor digitale foto’s. Belangrijk is dat deze prijzen alleen van toepassing zijn voor foto’s van één deelnemer (in focus) en per evenement: foto’s worden digitaal geleverd (GEEN AFDRUK).

    • Alle foto’s van één deelnemer per evenement 45 euro* Prijs wordt automatisch aangepast.
    • Per stuk 15,00 euro

* Met een maximum aantal van 30 in-focus foto’s. Bestel je boven de 30 stuks (meer dan 30 stuks in-focus komt bijna nooit voor) dan begint de teller weer opnieuw te lopen. De maximaal 30 foto’s mogen alleen foto’s zijn waar jijzelf op staat. Je mag dus niet aanvullen met foto’s van een ander. Je mag het wel aanvullen met foto’s uit de groep ‘overige’ (indien aanwezig).

LET OP! Een veel voorkomende fout is dat een en dezelfde foto meerdere keren in een order staat. Dit kan er voor zorgen dat je over het maximum van 30 stuks heen gaat. Dus controleer je bestelling op aantal per foto als het bedrag hoger is dan 45 euro.

Digitale bestanden worden per e-mail aan je verzonden. Verzamelorders zijn niet toegestaan, mocht dit wel gebeuren ontvang je een aanvullend factuur achteraf.
Bijna altijd is er een speciale KORTING geldig voor een bepaalde periode. Dit staat dan bij het evenement vermeld (kortingscode).

Hoe bestel ik foto’s?

Foto’s worden uitsluitend digitaal (bestand via email) geleverd. Dus dit zijn geen afdrukken.

Eenvoudig, selecteer het evenement – dit kan rechts in het zij-menu – en voeg alle foto’s die je wilt hebben ( van één rijder in-focus) toe aan je winkelwagen. Spelregels voor het bestellen lees je hier.

Foto in iets groter formaat bekijken:
Onder een geselecteerde foto staan nog twee afbeeldingen van de betreffende foto. Klik op de rechter foto om deze in een wat groter formaat op je beeldscherm te bekijken.

Voeg je foto’s toe van één evenement en één rijder? Dan hebben we vaak een speciale aanbieding.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en tevens je betaling hebt gedaan via iDeal ontvang je direct een email met daarin de downloadbare linkjes naar je foto’s. Het is mogelijk dat deze email terecht komt in je spambox. Dus ontvang je niet direct een email, kijk dan even in je spambox. Indien de email niet binnen komt. Neem dan contact met ons op. Dit kan eenvoudig door de groene chat-knop onderaan het het scherm te gebruiken.

Let op! De ontvangen email met daarin de de linkjes naar de foto’s is 30 dagen actief. Na 30 dagen is het niet meer mogelijk deze email te gebruiken voor het downloaden van je foto’s. 
LET OP! De foto’s blijven ca. 3 maanden bestelbaar via deze website / Daarna blijft het vanaf 2022 mogelijk om de kleine foto’s op te vragen  via email of via de whatsapp knop.

TIP:
Maak een eigen account aan op Leukopdefoto. Dan is het mogelijk om je foto’s via de website te downloaden en hoef jij niet daarvoor je email te openen.

Hoe betaal ik?

iDEAL
Betalen is eenvoudig, dit kan met iDEAL of een bankoverschrijving. iDEAL is uiteraard het snelste, en na betaling ontvang je dan ook direct je foto’s volledig digitaal in de email. Let op! Deze email beland soms in je spambox.

Overboeking
Wij gebruiken Mollie als betalingsmethode. Kies je voor overboeking (bankoverschrijving) krijg je automatisch per email uitgebreide details waar je de betaling naartoe kan uitvoeren. De foto’s ontvang je via de mail als de betaling is verwerkt ( ca. 2 tot 3 dagen ).

Sofort Banking
Voor o.a. onze Duitse klanten hebben wij de mogelijkheid om te betalen via Sofort Banking.

Bancontact
Voor onze klanten uit o.a. België hebben wij de mogelijkheid om de betaling uit te voeren via Bancontact.

Bestellen & betalen tijdens een evenement
Indien je een bestelling & betaling doet tijdens een evenement ( meestal een speciale prijs, die alleen tijdens het evenement geldig is ) dan ontvang je een digitale bon in een door jouw opgegeven e-mailadres. Zodra alle foto’s op de website zijn geplaatst kun je jouw bestelling aanmaken. Bij het afrekenen kies je voor ‘bankoverschrijving’. Bij bestelnotities geef je aan dat je tijdens het evenement betaald hebt en geef het nummer van de digitale bon op. Je bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk vrijgegeven.

Kwaliteit van de foto’s

Kwaliteit van de geplaatste foto’s:

De foto’s die op de website gepubliceerd worden zijn voorzien van logo’s. Helaas moeten wij dit doen om onrechtmatig gebruik en/of toe-eigenen van het beeldmateriaal te voorkomen. Uiteraard wordt bij aanschaf het bestand zonder deze logo’s geleverd.

Kwaliteit van de geleverde foto’s:

De resolutie van de geleverde foto’s is 8192 x 5464 pixels of hoger. Wij werken met verschillende camera’s.