Hoe bestel ik foto’s?

Foto’s worden uitsluitend digitaal (bestand via email) geleverd. Dus dit zijn geen afdrukken.

Eenvoudig, selecteer het evenement – dit kan rechts in het zij-menu – en voeg alle foto’s die je wilt hebben ( van één rijder in-focus) toe aan je winkelwagen. Spelregels voor het bestellen lees je hier.

Foto in iets groter formaat bekijken:
Onder een geselecteerde foto staan nog twee afbeeldingen van de betreffende foto. Klik op de rechter foto om deze in een wat groter formaat op je beeldscherm te bekijken.

Voeg je foto’s toe van één evenement en één rijder? Dan hebben we vaak een speciale aanbieding.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en tevens je betaling hebt gedaan via iDeal ontvang je direct een email met daarin de downloadbare linkjes naar je foto’s. Het is mogelijk dat deze email terecht komt in je spambox. Dus ontvang je niet direct een email, kijk dan even in je spambox. Indien de email niet binnen komt. Neem dan contact met ons op. Dit kan eenvoudig door de groene chat-knop onderaan het het scherm te gebruiken.

Let op! De ontvangen email met daarin de de linkjes naar de foto’s is 30 dagen actief. Na 30 dagen is het niet meer mogelijk deze email te gebruiken voor het downloaden van je foto’s. 
LET OP! De foto’s blijven ca. 3 maanden bestelbaar via deze website / Daarna blijft het vanaf 2022 mogelijk om de kleine foto’s op te vragen  via email of via de whatsapp knop.

TIP:
Maak een eigen account aan op Leukopdefoto. Dan is het mogelijk om je foto’s via de website te downloaden en hoef jij niet daarvoor je email te openen.