Hoe bestel ik foto’s?

Foto’s worden digitaal (bestand via email) geleverd.

Eenvoudig, selecteer het evenement – dit kan rechts in het zijmenu – en voeg alle foto’s die je wilt hebben ( van één rijder in-focus) toe aan je winkelwagen. Spelregels voor het bestellen lees je hier.

Voeg je foto’s toe van één evenement en één rijder? Dan hebben we vaak een speciale aanbieding.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en tevens je betaling hebt gedaan via iDeal ontvang je direct een email met daarin de downloadbare linkjes naar je foto’s. Het is mogelijk dat deze email terecht komt in je spambox. Dus ontvang je niet direct een email, kijk dan even in je spambox. Indien de email niet binnen komt. Neem dan contact met ons op. Dit kan eenvoudig door de groene chat-knop onderaan het het scherm te gebruiken.

Let op! De ontvangen email met daarin de de linkjes naar de foto’s is 30 dagen actief. Na 30 dagen is het niet meer mogelijk deze email te gebruiken voor het downloaden van je foto’s.