Hoe betaal ik?

iDEAL
Betalen is eenvoudig, dit kan met iDEAL of een bankoverschrijving. iDEAL is uiteraard het snelste, en na betaling ontvang je dan ook direct je foto’s volledig digitaal in de email. Let op! Deze email beland soms in je spambox.

Overboeking
Wij gebruiken Mollie als betalingsmethode. Kies je voor overboeking (bankoverschrijving) krijg je automatisch per email uitgebreide details waar je de betaling naartoe kan uitvoeren. De foto’s ontvang je via de mail als de betaling is verwerkt ( ca. 2 tot 3 dagen ).

Sofort Banking
Voor o.a. onze Duitse klanten hebben wij de mogelijkheid om te betalen via Sofort Banking.

Bancontact
Voor onze klanten uit o.a. België hebben wij de mogelijkheid om de betaling uit te voeren via Bancontact.

Bestellen & betalen tijdens een evenement
Indien je een bestelling & betaling doet tijdens een evenement ( meestal een speciale prijs, die alleen tijdens het evenement geldig is ) dan ontvang je een digitale bon in een door jouw opgegeven e-mailadres. Zodra alle foto’s op de website zijn geplaatst kun je jouw bestelling aanmaken. Bij het afrekenen kies je voor ‘bankoverschrijving’. Bij bestelnotities geef je aan dat je tijdens het evenement betaald hebt en geef het nummer van de digitale bon op. Je bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk vrijgegeven.