Prijzen

Prijslijst evenementenfotografie

Per bestelling zijn de volgende prijzen geldig voor digitale foto’s. Belangrijk is dat deze prijzen alleen van toepassing zijn voor foto’s van één deelnemer (in focus) en per evenement: foto’s worden digitaal geleverd (GEEN AFDRUK).

    • Alle foto’s van één deelnemer per evenement 45 euro* Prijs wordt automatisch aangepast.
    • Per stuk 15,00 euro

* Met een maximum aantal van 30 in-focus foto’s. Bestel je boven de 30 stuks (meer dan 30 stuks in-focus komt bijna nooit voor) dan begint de teller weer opnieuw te lopen. De maximaal 30 foto’s mogen alleen foto’s zijn waar jijzelf op staat. Je mag dus niet aanvullen met foto’s van een ander. Je mag het wel aanvullen met foto’s uit de groep ‘overige’ (indien aanwezig).

Tijdens meerdaagse evenementen zijn er afwijkende prijzen geldig. Deze worden bij het betreffende evenement bekend gemaakt.

LET OP! Een veel voorkomende fout is dat een en dezelfde foto meerdere keren in een order staat. Dit kan er voor zorgen dat je over het maximum van 30 stuks heen gaat. Dus controleer je bestelling op aantal per foto als het bedrag hoger is dan 45 euro.

Digitale bestanden worden per e-mail aan je verzonden. Verzamelorders zijn niet toegestaan, mocht dit wel gebeuren ontvang je een aanvullend factuur achteraf.
Bijna altijd is er een speciale KORTING geldig voor een bepaalde periode. Dit staat dan bij het evenement vermeld (kortingscode). Deze vul je in bij waardebon.