Prijzen

Prijslijst evenementenfotografie

Per bestelling zijn de volgende prijzen geldig voor digitale foto’s. Belangrijk is dat deze prijzen alleen van toepassing zijn voor foto’s van één deelnemer (in focus) en per evenement: foto’s worden digitaal geleverd (GEEN AFDRUK).

    • Alle foto’s van één deelnemer per evenement 36 euro* Prijs wordt automatisch aangepast.
    • Per stuk 12,00 euro

* Met een maximum aantal van 30 in-focus foto’s. Bestel je boven de 30 stuks (meer dan 30 stuks in-focus komt bijna nooit voor) dan begint de teller weer te lopen. De maximaal 30 foto’s mogen alleen foto’s zijn waar jijzelf op staat. Je mag dus niet aanvullen met foto’s van een ander. Je mag het wel aanvullen met foto’s uit de groep ‘overige’.

LET OP! Een veel voorkomende fout is dat een en dezelfde foto meerdere keren in een order staat. Dit kan er voor zorgen dat je over het maximum van 30 stuks heen gaat. Dus controleer je bestelling op aantal per foto als het bedrag hoger is dan 36 euro.

Digitale bestanden worden per e-mail aan je verzonden. Verzamelorders zijn niet toegestaan, mocht dit wel gebeuren ontvang je een factuur hiervoor achteraf.
………….
Indien op het evenement een LEUKOPDEFOTO balie (tent) aanwezig is. Let dan op de speciale aanbieding die alleen tijdens het evenement geldig is. Indien er geen balie (tent) van LEUKOPDEFOTO aanwezig is, dan is er in de meeste gevallen wel een speciale aanbieding voor de snelle beslissers. Kijk hiervoor op de pagina van het betreffende evenement.
………….

Uitleg begrip ‘in-focus’

In foto 1 is duidelijk de voorste motor ‘in-focus’. De 2e motor is al diffuus en zeker niet ‘in-focus’. De 3e motor is heel duidelijk niet meer ‘in-focus’. Stel even dat jij de 2e motor bent, dan zou deze dus niet besteld mogen worden. Echter gaan wij hier coulant mee om. Als je een dergelijke foto bij je bestelling plaatst (met mate) dan gaan wij daar niet moeilijk over doen. Echter ben jij de derde motor op deze foto. Dan zien wij dit niet als een ‘in-focus’ (je staat op deze foto er maar gedeeltelijk op) foto en mag deze niet in je order geplaatst worden.

Een foto zoals in foto 2 mag door iedereen die op de foto staat toegevoegd worden aan de order. Hierbij letten wij niet op het begrip ‘in-focus’.

Kijk ook eens in map ‘Overige’ indien aanwezig. Deze foto’s mogen ook aan de order worden toegevoegd.