Over Leukopdefoto

Leukopdefoto: evenementenfotografie voor elk evenement

Evenementenfotografie wordt op steeds meer mooie evenementen verzorgd door Leukopdefoto. Leukopdefoto kenmerkt zich op drie vlakken:

  • Kwaliteit
    Tijdens een evenement wil jij perfecte foto’s, daarom hechten wij veel waarde aan het maken van foto’s van hoge kwaliteit.
  • Snelheid
    Na een eneverend evenement wil jij snel je foto’s kunnen bekijken. Daarom zetten wij de foto’s in de meeste gevallen binnen 24 uur na afloop van het evenement online op onze website. Via de website zijn alle foto’s GRATIS te bekijken en is het mogelijk de foto’s digitaal te bestellen.

Werking Leukopdefoto.nl

In de rechterkolom vindt je alle evenementen waar Leukopdefoto de fotografie heeft verzorgd. De foto’s zijn per evenement ingedeeld in groepen of tijdsblokken. Zodat je snel je foto’s kunt terug vinden. Alle foto’s zijn vervolgens digitaal te bestellen. Deze bestanden zijn geschikt om zelf allerlei soorten afdrukken van te maken. Hulp nodig bij het afdrukken? Wij kunnen dit ook voor je verzorgen. Bijv. op canvas, glas en aluminium.

Fotograaf nodig voor jouw evenement?

Organiseer jijzelf een evenement en ben je op zoek naar een professionele fotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact op met Leukopdefoto om de mogelijkheden te bespreken (bijv. aanwezigheid op je evenement, gratis foto’s ter promotie van je organisatie, etc). Zodat ook wij jouw evenement leuk op de foto kunnen zetten.

Leukopdefoto is een onderdeel van NextB.nl